• Komposittrall E-Deck - Vitgrå 2,9m


  Komposittrall E-Deck - Vitgrå 2,9m

  Information


  E-Deck komposittrall är det självklara valet för dig som ska förnya din uteplats. Träkomposit är ett miljövänligt, vackert och underhållsfritt byggmaterial som ger dig mer tid över till att faktiskt njuta av din uteplats. Träkompositen är kvistfri och halkskyddsbehandlad - vilket innebär att den funkar precis lika bra på uteplatsen som till ett pooldäck.

   

  Vår serie komposittrall E-deck finns i ett flertal olika färger och ger dig möjligheten att anpassa utseendet efter dina egna önskemål. Vårt E-Deck har en vändbar och tvåsidig design - vilket innebär att du själv väljer vilken sida som ska vara uppåt. Montering sker enkelt med clips så att du slipper synliga skruvar. Vårt senaste tillskott bland de olika kulörerna är den vitgrå nyansen som är ett modernt, fräscht och stilrent val av färg. Komposittrall är ett relativt nytt byggmaterial som kombinerar de bästa egenskaperna från modern tillverkningsteknik med de vackra egenskaperna från klassisk trätrall.

   

  Vi tycker att du ska kunna njuta av din nya uteplats, därför slipper du både träolja, sandpapper och ruttna brädor när du väljer E-Deck. Komposittrallen är tillverkad av återvunnen plast och bambufiber, som är ett snabbväxande träd - och odlas för ändamålet. Detta innebär minimalt med onödig påverkan på naturen, och framförallt - mer tid till att njuta av din uteplats.

   

  En bräda är 2,9 M lång, väger 8,5 kg och motsvarar 0,406/ kvm.

  Monteras med CC 30-35, samt en svag lutning ut från husfasaden för att underlätta vattenavrinning. Glöm ej att köpa till nödvändiga monteringstillbehör.

   

  ecowood lämnar 10 års Produktgaranti 

  Produktfatka


  • Längd: 2900mm
  • Bredd: 140mm
  • Höjd: 25mm
  • Färg: Genomfärgad Träkomposit Vitgrå

  Pris: 199 kr


  E-Deck komposittrall i vår senaste nyans som går i en ljust gråvit ton. Ett stilrent färgval som "lyfter" uteplatsen. Träkomposit är ett underhållsfritt, miljövänligt och långsiktigt hållbart byggmaterial som gör din uteplats till något alldeles extra. Priset är 529kr/kvm, 199 kr per planka eller 69kr per löpmeter 1 planka motsvarar 0,406kvm och väger ca 8,5kg Minsta antal är 5 plan kor, vilket är förpackningen.


  Artikelnummer: K25-140-GF100
  Priser ink. moms

  Beställ Varuprover Beräkna ditt pris

  Tillbehör