top of page

Vändbar Design

E-Deck har en vändbar design, så att du kan sätta din egna prägel på uteplatsen. Välj mellan en fin- eller grovräfflad sida uppåt. Vad passar dig?

Visste du att vår komposittrall E-Deck dessutom har hela tio års garanti. Vi tycker att du ska vara trygg i ditt köp och veta att du gör en
Minimalt med underhåll. 
Träkomposit är konstruerat för att stå emot väder och vind. Det finns inte längre någon anledning till att måla, betsa eller olja någon trall - vilket ofta är ett betungande årligt projekt som du inte slipper med traditionell trätrall. 

För din säkerhet.
E-deck är både kvist- och halkfritt, vilket gör det säkert för både barn, vuxna och husdjur.  

Hållbarhet. 
Traditionell trätrall är såklart vackert - men inte över tid. Våta fjädrar, blåsbildningar - somrar och iskalla vintrar visar snabbt sina spår. Plankorna bleknar, spricker, ruttnar och blir skeva. E-deck komposittrall är tillverkat för sitt ändamål, vilket resulterar i konsekvent lågt underhåll med ett däck som bibehåller sitt ursprungliga utseende. 

Öka värdet på ditt hem.
E-deck komposittrall höjer inte bara din livskvalitet - utan det höjer även värdet på ditt hem. Ett kompositdäck håller över tid, därför kan en husägare ta igen mycket av investeringen om de väljer att sälja sitt hus. Ofta räcker det med att gå till sig själv. Vad skulle du värdesätta när du köper hus - en uteplats som är underhållsfri, eller en som inom kort är i renoveringsbehov?

Välj din egen stil. 
Flera olika färgval gör att du som kund kan anpassa e-deck så att det passar just ditt hem! Dolda monteringsfästen, täck- och hörnlister gör dessutom att du får ett rent, snyggt och modernt intryck. 

Ekonomiskt!
Väldigt många blir förvånade när vi säger att det lönar sig långsiktigt ekonomiskt att välja e-deck. Visserligen är den initiala investeringskostnaden för komposittrall högre än ett klassiskt tryckimpregnerat dito. Men faktum är att om du tar med underhållskostnaderna i kalkylen så skulle vi vilja påstå att de extra kronor du betalar för ett e-deck kan du räkna hem redan inom 5-10 år.

Läs mer om Produkten
bottom of page